natrag na sve

Gulliver travel - dobitnik brojnih nagrada na TUI Destination Experience SOS Readiness

Još jedna potvrda kvalitete rada Gulliver travela stiže s godišnjeg TUI-jevog okupljanja u Antaliji

(Dubrovnik, 20. ožujka 2019. ) Na godišnjem TUI Destination Experience Start of Season Readiness (TUI DX SOS Readiness) okupljanju održanom 13. i 14. ožujka u turskoj Antaliji, ove godine su po prvi puta sudjelovali i zaposlenici Gulliver travela te osvojili nagrade za najbolje rezultate unutar TUI grupe u protekloj sezoni u tri kategorije.  
TUI DX SOS Readiness je godišnje okupljanje za Istočnu Europu i regiju Mediteran unutar TUI-jevog segmenta Destination Experience (TUI DX). Cilj ovog okupljanja bio je upoznati sve članove TUI DX-a s promjenama koje će se uvesti u 2019. godini, razmijeniti iskustva i ideje s kolegama te proslaviti još jednu godinu uspješnog poslovanja. 
Kao dio TUI grupe i TUI DX-a, Gulliver travel je aktivno sudjelovao na okupljanju, u sklopu kojeg se dodjeljuju i godišnje nagrade za najbolje rezultate i izvrsnost u različitim kategorijama za sezonu 2018. Iznimno smo ponosni što smo ove godine ponijeli čak tri nagrade.
Kolega Marijo Vuletić, direktor sektora Logistika, osvojio je nagradu ''Best contribution to cost efficiency'' za postignute uštede u izvođenju operacija i prijevoza te rezultate pregovaračkih aktivnosti i učinkovite alokacije u segmentu transfera.
Kolega Maro Saulović, direktor sektora Intercruises, osvojio je nagradu ''Best Platform Intercruises'' za najbolje ostvarene rezultate i najbolji portfolio ekskluzivnih izleta u segmentu brodova na kružnim putovanjima.
Kolegica Charlotte Ramsden, Service Delivery Team menadžer za regiju Dalmacija za TUI Poljska, osvojila je nagradu ''Exceptional score in service'' s ukupnom ocjenom gostiju 8,67 (ciljana ocjena 7) te za postignuće u digitalnom servisu s ocjenom 9,15 (ciljana ocjena 7).
Dodatno su kao primjeri izvrsnosti istaknuta uspješna implementacija SafeAshore aplikacije (sustav za dodatno povećanje sigurnosti gostiju i vodiča na izletničkim programima) u Dubrovniku (2018.), Kotoru i Splitu (2019.) za morska krstarenja te Batini, Vukovaru, Iloku, Novom Sadu i Beogradu (2019.) za riječna krstarenja te visoka pokrivenost dobavljača kroz Healt & Safety pravilnik o sigurnosti i procjeni rizika koja za Hrvatsku iznosi 95%, za Crnu goru 100% te za Sloveniju 90%.
Osvojene nagrade još su jedna potvrda kvalitete rada Gulliver travela, usmjerenog ka stalnom poboljšanju proizvoda i usluga, kao i internih procesa rada. Želimo istaknuti da su ove nagrade rezultat predanog rada i visoke kvalitete svih naših zaposlenika te ovim putem našim dobitnicima, ali i svima ostalima čestitamo na nagradama.
20/03/2019