natrag na sve

Gulliver travel na prijemu u uredu gradonačelnika

Čestitke iz Grada Dubrovnika na uspješnih 30 godina rada

(Dubrovnik, 13. ožujka 2019.) Povodom 30. godišnjice uspješnog poslovanja Uprava i zaposlenici Gulliver travela prisustvovali su prijemu u uredu gradonačelnika Grada Dubrovnika Mate Frankovića u ponedjeljak 11. ožujka 2019. u 11:00 sati.

Čast nam je objaviti kako je gradonačelnik Mato Franković u društvu zamjenice gradonačelnika Jelke Tepšić i ostalih suradnika 11. ožujka 2019. u svoj ured primio Gorana Hrnića, predsjednika Uprave i osnivača Gulliver travela, Hrvoja Jelića, člana Uprave, Danijelu Banovac, direktoricu sektora financija  te Ivanu Trbojević, djelatnicu godine u 2018.

Povod prijema bila je trideseta obljetnica osnutka Gulliver travela. Osnovan kao prva privatna turistička i putnička agencija, Gulliver travel prošao je put od male agencije do ulaska u veliki TUI te je prateći globalne i lokalne trendove unaprijedio svoje uspješno poslovanje kroz transformaciju iz putničke agencije u destinacijsku menadžment kompaniju. Gradonačelnik Mato Franković zahvalio se djelatnicima Gulliver travela na njihovom tridesetogodišnjem trudu i radu u turizmu, najvažnijoj gospodarskoj grani u Hrvatskoj. Na prijemu su također razmijenjeni prigodni pokloni. Ovom prigodom želimo se zahvaliti uredu gradonačelnika na srdačnom prijemu te naglasiti kako ćemo se i dalje truditi biti tržišni lider u destinacijskom menadžmentu u Hrvatskoj. 
12/03/2019