natrag na sve

TRAŽIMO DJELATNIKA NA POSLOVIMA REZERVACIJE IZLETA

Radno mjesto: Poreč

U Gulliver travel tim su dobrodošli iskusni profesionalci koji traže nove izazove u karijeri kao i oni koji tek započinju svoj poslovni put.
Gulliver travel, kao prva privatna turistička i putnička agencija, danas predstavlja vodeću destinacijsku menadžment kompaniju (DMK) u regiji. Prateći globalne i lokalne trendove unaprijedili smo naše uspješno poslovanje kroz transformaciju iz putničke agencije u DMK. Ponosni smo što smo od 2001. do 2016. godine bili dio TUI Grupe, a od 2016. do 2018. godine dio Hotelbeds Grupe, vodećeg globalnog pružatelja usluga i razvoja inovacija u području putovanja. Od 2018. smo ponovo dio vodeće putničke kompanije u svijetu – TUI Group. Rezultat dugogodišnjeg uspješnog rada i potvrda visoke kvalitete su naši financijski rezultati, stalno širenje tržišta i mreže partnera, brojne nagrade te rast zaposlenih.
Pozivamo kompetentne, dinamične, proaktivne i odgovorne osobe da nam se pridruže i kroz Gulliverove prepoznatljive proizvode i usluge te mogućnost rada u poticajnom međunarodnom okruženju unutar TUI Grupe, doprinesu zajedničkom uspješnom rastu.
DJELATNIK NA POSLOVIMA REZERVACIJE IZLETA (m/ž)
1 izvršitelj na određeno vrijeme
Poreč
ODGOVORNOSTI
Djelatnik na poslovima rezervacije izleta odgovoran je za primanje i unos podataka o izletima i rezervacijama u informatički sustav te za komunikaciju s predstavnicima, prodavačima izleta i svim ostalim sudionicima prodajne mreže.
PROFIL PRAVOG KANDIDATA / KANDIDATKINJE
Minimalno obrazovanje SSS
Znanje i korištenje engleskog  jezika u govornoj i pisanoj komunikaciji
Rad u MS Office okruženju
Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije
Razvijene komunikacijske vještine
Stručnost, preciznost, želja za učenjem, fleksibilnost, etičnost, ljubaznost, urednost i točnost 
NUDIMO
Rad u izazovnom i dinamičnom međunarodnom okruženju
Razvoj i edukaciju
Motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu
Redovita primanja
Mogućnost napretka te zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme
POČETAK RADA – svibanj / PRESTANAK RADA – listopad
Molimo zainteresirane kandidate da prijave sa životopisom i motivacijskim pismom pošalju na jobs@gulliver.hr pošalju do 22. travnja 2019. ili putem obrasca za prijave (MojPosao).
15/04/2019