Toplice, wellness i medicinske usluge

Toplice, wellness i medicinske usluge


TOPLICE I WELLNESS

Zdravstveni turizam datira još iz antičkog doba kad su grčki hodočasnici putovali Mediteranom do drevnog Epidaurusa kako bi potrazili pomoć boga Asklepiusa. Današnji ubrzani tempo jača potrebu za odmorom i oporavkom vašeg organizma. Zato spojite svoj odmor s vrhunskim tretmanima u toplicama ili opustajućim trenucima u nekom od wellness centara u Hrvatskoj.
 

WELLNESS

Živite prebrzo i stalno ste umorni? Trebate malo vremena za sebe? Odaberite jedan od naših wellness paketa. Opustite se uz tretmane lica i tijela u najboljim hotelima Jadrana.
 

OPORAVAK U TOPLICAMA

Nedavno ste imali zdravstvenih problema ili medicinski zahvat? Možda se preventivno želite podvrgnuti stručnim tretmanima u renomiranim toplicama? Gulliver travel vam nudi pakete oporavka toplicama. Nakon tretmana zabavite se uz posjet turističkim atrakcijama, vožnju biciklom,vinske i gastronomske ture. Neka vaš oporavak bude što uspješniji, a vaši slobodni dani ispunjeni nezaboravnim uspomenama.

FORMULAR ZA UPIT

MEDICINSKE USLUGE

Trend odlaska u strane zemlje radi medicinskih zahvata već odavno je zavladao modernim svijetom. Osim povoljnih tretmana imate mogućnost upoznavanja nove zemlje, ljudi i običaja. Medicinske klinike i ustanove u Hrvatskoj imaju najviše europske standarde i kvalifikacije. Hrvatski liječnici i kirurzi imaju svjetske kvalifikacije. Također sigurnost pacijenata garantiraju police osiguranja u skladu s EU direktivama. Naša medicinska infrastruktura je opremljena najmodernijem tehničkom opremom.
Cijena medicinskih tretmana je znatno niža u usporedbi s drugim europskim destinacijama. Pacijenti postižu značajnu uštedu, a isto vrijeme dobivaju najviši standard kvalitete.
Naši medicinski partneri Rex Rea - www.rexrea.hr osiguravaju najbolja rješenja zajedno s partnerskim klinikama, na temelju vaših zahtijeva.

Rex Rea partnerske klinike u Hrvatskoj su:

 • Akromion – Najveća privatna ortopedska bolnica u Hrvatskoj koja nudi sve medicinske usluge u području ortopedije i traumatologije.
 • Arithera – specijalna bolnica s više od 15 godina iskustva u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji, bolestima kralježnice, ortopediji, flebologiji, proktologiji, estetskoj kirurgiji, općoj i abdominalnoj kirurgiji, stomatologiji, dermatologiji i venerelogiji i internoj medicini.
 • Daruvarske toplice – termalne toplice za medicinsku rehabilitaciju, liječenje, wellness programe i tretmane.
 • Klinika Magdalena – centar za kardiovaskularne bolesti. Osoblje Magdalene izvodi preventivne zahvate, svu ne-invazivnu i invazivnu dijagnostiku i kardiovaskularna liječenja.
 • Sveta Katarina – Europski centar izvrsnosti za internu medicinu, ortopediju, operacije kralježnice, obrada boli te sportsku medicinu s najnaprednijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom.
 • Optical Express – Klinika br. 1 u Europi za laserske operacije oka. Više od 2 miljuna operacija je odrađeno do sad. Operacije se baziraju na najnovijoj tehnologiji za laserske operacije oka.
 • Sveti Martin – medicinske toplice za relaksaciju i wellness, sportski i aktivni odmor, kongrese i team buildinge s prvoklasnim gastronomskih iskustvima i prekrasnim prirodnim okruženjem.
 • Dr. Boric – klinika za estetsku kirurgiju s više od 25 godina iskustva u području plastične kirurgije i estetskih zahvata.
 • Radionov centar za polivalentnu stomatologiju – centar s više od 30 godina iskustva u područjima: estetske i konzervativne stomatologije; implantolgije i kirurgije; protetike; paradontologije i dječje stomatologije.
   

Za nas je svaki pacijent jedinstven i njegova dobrobit je od najveće važnosti. Rex Rea će naći sva najbolja zdravstvena rješenja, dostupna u Hrvatskoj, od prvog upita do post-operativnih tretmana. Gulliver Travel će organizirati svu potrebnu logistiku za pacijente i njihovu pratnju (aerodromske transfere, smještaj u hotelima ili privatnom smještaju, najam auta, turističke programe s izletima i razgledima, dodatne usluge po potrebi).

FORMULAR ZA UPIT (MEDICINSKI)