natrag na sve

United people of Gulliver 2019

Uz uspješnu poslovnu godinu, Gulliver slavi 30 godina poslovanja te dodjeljuje nagradu za zaposlenika godine!

(Dubrovnik, 02. veljače 2019.) Ovogodišnji United People of Gulliver – UPG, održao se 31. siječnja i 01. veljače u sklopu slavlja tridesetog rođendana Gulliver travela, a s ciljem informiranja zaposlenih o odličnim rezultatima i budućim aktivnostima te predstavljanja svih sektora.
Gulliver travel, u želji za jačanjem svijesti o zajedništvu i timskom radu kao i motivaciji zaposlenika, organizirao je dvodnevno druženje zaposlenika kroz razne aktivnosti.
Prvi dan UPG-a održao se u Hotelu Kompas Dubrovnik gdje su Goran Hrnić, predsjednik Uprave i Hrvoje Jelić, član Uprave Gulliver travela, održali uvodnu prezentaciju o iznimnoj uspješnosti poslovne godine 2017/2018. Potom su uslijedile prezentacije sektora kako bi se zaposlenici Gullivera, na zabavan način, upoznali s poslovima, ali i posebnostima svojih kolega.  Nakon zajedničkog fotografiranja svih zaposlenika i ručka, održali su se sastanci sektora. U večernjima satima su se svi zaposlenici imali priliku zabaviti na tematskoj zabavi  ''30 Godina Gullivera'' u restoranu Kantenari. Na večeri su dodijeljene i godišnje nagrade za zaposlenike godine Ivi Decovski Klečak, Dijani Perhat i Ivani Trbojević, priznanja za rad u Gulliveru duži od 15 godina za dvanaestero zaposlenika te prigodni poklon za Gulliverove umirovljenike. Posebnu pozornost zaposlenika privuklo je proglašenje imena novog eksluzivnog katamarana SeaGULL30,  a kojeg su osmislili Ira Buntić i Orsat Drobnić. U jutro, 01. veljače, UPG se nastavio na izletu Pelješac Wine Tour, koji je dodatno obilježio timski duh Gullivera. 
Još jednom čestitamo našim pobjednicima kao i svim zaposlenicima koji Gulliver travel čine boljim no ikad!
02/02/2019